Menu Weselne 1
380 zł- wesele w roku 2025
dzieci do 3 lat - gratis
dzieci do 7 lat - 50% ceny
OBOWIĄZUJE:
poniedziałek - piątek
KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH
USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu
Zupa
( 1 do wyboru, podana w bulionówkach)
- rosół z makaronem domowym
- krem z białych warzyw z migdałami
- krem z pomidorów z mozzarellą
Danie główne serwowane
(2 szt/os - 2 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)
- zrazy z karkówki po staropolsku
- pieczeń z karkówki z czosnkiem
- roladki schabowe z pieczarkami
- filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
- filet z kurczaka nadziewany warzywami z szynką włoską
- filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą
- filet z dorsza z sosem koperkowym
Dodatki
(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)
- ziemniaki z wody z koperkiem
- ziemniaki opiekane z tymiankiem
- warzywa gotowane na parze
- buraki zasmażane
- modra kapusta
- surówka z marchwi
- surówka z młodej kapusty
- surówka z kiszonej kapusty
- sałatka vinaigrette
Deser
( 1 rodzaj do wyboru, podany w pucharku)
- lody waniliowe z musem malinowym i miętą
- panna cotta z musem mango
Kolacja na zimno- podana na lustrach
(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)
- filet z łososia w galarecie
- schab ze śliwką
- twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
- roladki drobiowe z żurawiną i pistacją
- pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
- pasztet z żurawiną w cieście francuskim
- melon w szynce włoskiej
- śledź po kaszubsku
- śledzie zapiekane w zalewie octowej
- sałatka z serem fetą i oliwkami
- sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
- sałatka z makaronem ryżowym i papryką
- carpaccio z buraka z serem wędzonym
- roladki drobiowe ze szparagami
- rolada z karkówki z czosnkiem
- filet z pstrąga w galarecie
- mini tortilla z kurczakiem i warzywami orientalnymi
Dodatki
( 1 do wyboru)
- pieczywo
- masło
Kolacja na gorąco
(3 rodzaje do wyboru)
- szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
- dzik pieczony w całości (dopłata 25 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
- strogonow wołowy
- bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
- barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
- polędwiczki drobiowe w panierce panko
Napoje gorące
- kawa
- herbata
Pozostałe wliczone w cenę
- pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary
- owoce podane w bufecie
- staropolskie przywitanie chlebem i solą
W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE:
ciasta, tort, alkohol, soki, napoje, dekoracje kwiatowe
PAKIET NAPOI:
- Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
- Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach
Cena:
- 20 zł osoba*/wesele,
- 10 zł/osoba*/ poprawiny
Napoje są podawane bez ograniczeń.
STÓŁ WIEJSKI
Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski
- 15 kg wyrobów max 80 osób - 2400 zł
- 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł
STÓŁ RYBNY
- Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej
Cena:
- 42 zł/osoba* (min. 75% gości)
POPRAWINY
120 zł / osoba
- Obiad dwudaniowy
- Zupa i drugie danie do wyboru.
DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE
- wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 600 zł*
- białe pokrowce na krzesła - 10* zł/sztuka*
- podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 600 zł*
- litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
- piwo keg 30l - 600 zł *
Rezerwacja terminu: 5000 zł
(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia) *zastrzegamy sobie możliwość zmiany cen
*zastrzegamy sobie możliwość zmiany cen
Menu Weselne 2
422 zł - wesele w roku 2025
dzieci do 3 lat - gratis
dzieci do 7 lat - 50% ceny
OBOWIĄZUJE:
sobota, niedziela i dni świąteczne - stoły prostokątne
KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH
USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu
PRZYSTAWKA
(możliwość zamiany na deser, 1 do wyboru, podana na talerzu)
- polędwiczka wieprzowa z sosem malinowym
- cukinia na puree z zielonego groszku i mięty z musem paprykowym
- carpaccio z łososia z parmezanem
ZUPA
(1 rodzaj do wyboru, podana w bulionówkach)
- rosół z makaronem domowym
- krem z białych warzyw z migdałami
- krem z pomidorów z mozzarellą
DANIA GŁÓWNE
(3 szt/os - 3 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)
- zrazy z karkówki po staropolsku
- medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem serowo-cebulowym
- pieczeń z karkówki z czosnkiem
- roladki schabowe z pieczarkami
- filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
- filet z kurczaka nadziewany warzywami i szynką włoską
- filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą
- udo kacze
- filet z dorsza z pieca z sosem koperkowym
DODATKI
(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)
- ziemniaki z wody z koperkiem
- ziemniaki opiekane z tymiankiem
- warzywa gotowane na parze
- buraki zasmażane
- modra kapusta
- surówka z marchwi
- surówka z młodej kapusty
- surówka z kiszonej kapusty
- sałatka vinaigrette
DESER
(możliwość zamiany na przystawkę, 1 do wyboru, podany w pucharku)
- lody waniliowe z musem malinowym i miętą
- panna cotta z musem mango
KOLACJA NA ZIMNO
(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)
- filet z łososia w galarecie
- schab ze śliwką
- twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
- roladki drobiowe z żurawiną i pistacją
- pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
- roladki z łososia z twarożkiem ziołowym
- pasztet z żurawiną w cieście francuskim
- melon w szynce włoskiej
- śledź po kaszubsku
- śledzie zapiekane w zalewie octowej
- sałatka z serem fetą i oliwkami
- sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
- sałatka z makaronem ryżowym i papryką
- carpaccio z buraka z serem wędzonym
- roladki drobiowe ze szparagami
- rolada z karkówki z czosnkiem
- filet z pstrąga w galarecie
- mini tortilla z kurczakiem i warzywami orientalnymi
DODATKI
- pieczywo
- masło
KOLACJA NA GORĄCO
(3 rodzaje do wyboru
- szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
- dzik pieczony w całości (dopłata 25 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
- strogonow wołowy
- bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
- barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
- polędwiczki drobiowe w panierce panko
NAPOJE GORĄCE
(bez ograniczeń)
- kawa
- herbata
POZOSTAŁE WLICZONE W CENĘ
- owoce podane w bufecie
- pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary
- staropolskie przywitanie chlebem i solą
W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE
PAKIET NAPOI:
- Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
- Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach
Cena:
- 20 zł osoba*/wesele,
- 10 zł/osoba*/ poprawiny
Napoje są podawane bez ograniczeń.
STÓŁ WIEJSKI
Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski
- 15 kg wyrobów max 80 osób - 2400 zł
- 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł
STÓŁ RYBNY
- Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej
Cena:
- 42 zł/osoba* (min. 75% gości)
POPRAWINY 120 zł / osoba
- Obiad dwudaniowy
- Zupa i drugie danie do wyboru.
DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE
- wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 600 zł*
- białe pokrowce na krzesła - 10* zł/sztuka*
- podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 600 zł*
- litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
- piwo keg 30l - 600 zł *
Rezerwacja terminu: 5000 zł
(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia)
* zastrzegamy sobie możliwość zmiany cen.
Menu Weselne 3
458 zł - wesele w roku 2025
dzieci do 3 lat - gratis
dzieci do 7 lat - 50% ceny
OBOWIĄZUJE:
każdy dzień tygodnia - stoły okrągłe
KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH
USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu
PRZYSTAWKA
(możliwość zamiany na deser, 1 do wyboru, podana na talerzu)
- polędwiczka wieprzowa z sosem malinowym
- cukinia na puree z zielonego groszku i mięty z musem paprykowym
- carpaccio z łososia z parmezanem
- gruszka z serem pleśniowym i szynką parmeńską
- schab w płatkach chilli z pesto pietruszkowym
ZUPA
(1 rodzaj do wyboru, podana w bulionówkach)
- rosół z makaronem domowym
- krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym
- krem z pomidorów z mozzarellą
- krem ze szparagów z płatkami migdałów
DANIA GŁÓWNE
(3 szt/os - 3 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)
- zrazy z karkówki po staropolsku
- medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem serowo-cebulowym
- pieczeń ze schabu z sosem z zielonym pieprzem
- roladki schabowe z pieczarkami
- filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
- filet z kurczaka nadziewany warzywami i szynką włoską
- filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą
- udo kacze
- filet z sandacza na sosie porowym
- filet z łososia na sosie pomarańczowym z miętą
- filet z kurczaka ze szparagami na sosie śmietanowym
- medaliony z indyka z sosem kurkowym
- pieczeń z dzika z sosem myśliwskim
DODATKI
(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)
- ziemniaki z wody z koperkiem
- ziemniaki opiekane z tymiankiem
- warzywa gotowane na parze
- buraki zasmażane
- modra kapusta
- surówka z marchwi
- surówka z młodej kapusty
- surówka z kiszonej kapusty
DESER
( możliwość zamiany na przystawkę, 1 do wyboru, podany w pucharku)
- lody waniliowe z granolą bakaliową i karmelem
- pudding chia z musem mango
KOLACJA NA ZIMNO
(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)
- filet z łososia w galarecie
- pralina z łososia
- ser w otoczce orzechów nadziewany oliwkami
- schab ze śliwką
- twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
- śliwki w bekonie
- tartaletki z porem i serem francuskim
- pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
- pasztet z żurawiną w cieście francuskim
- melon w szynce włoskiej
- terrina z łososia ze szpinakiem
- roladki drobiowe ze szparagami
- roladki drobiowe z żurawiną i pistacją
- roladki z łososia z twarożkiem ziołowym
- rolada z karkówki z czosnkiem
- mus z zielonego groszku na pumperniklu
KOLACJA NA ZIMNO
(3 rodzaje, podana na półmiskach w bufecie)
- śledź po kaszubsku
- śledzie korzenne
- sałatka z serem feta i oliwkami
- sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
- sałatka z makaronem ryżowym i papryką
- carpaccio z buraka z serem wędzonym
- gyros z czerwona fasolą i ananasem
- tatar wołowy
DODATKI
- pieczywo
- masło
KOLACJA NA GORĄCO
(3 rodzaje do wyboru
- szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
- dzik pieczony w całości (dopłata 25 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
- strogonow wołowy
- bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
- barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
- polędwiczki drobiowe w panierce panko
- zupa z soczewicą i suszonymi pomidorami
- żeberka wieprzowe w miodzie i chilli
NAPOJE GORĄCE
(bez ograniczeń)
- kawa
- herbata
POZOSTAŁE WLICZONE W CENĘ
- owoce podane w bufecie
- pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary
- staropolskie przywitanie chlebem i solą
W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE:
ciasta, tort, alkohol, soki, napoje, dekoracje kwiatowe
PAKIET NAPOI:
- Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
- Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach
Cena:
- 20 zł osoba*/wesele,
- 10 zł/osoba*/ poprawiny
Napoje są podawane bez ograniczeń.
STÓŁ WIEJSKI
Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski
- 15 kg wyrobów max 80 osób - 2400 zł
- 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł
STÓŁ RYBNY
- Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej
Cena:
- 42 zł/osoba* (min. 75% gości)
POPRAWINY 120 zł / osoba
- Obiad dwudaniowy
- Zupa i drugie danie do wyboru.
DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE
- wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 600 zł*
- białe pokrowce na krzesła - 10* zł/sztuka*
- podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 600 zł*
- litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
- piwo keg 30l - 600 zł *
Rezerwacja terminu: 5000 zł
(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia)
*zastrzegamy sobie możliwość zmiany cen.