Propozycja menu

Menu Weselne 1

282 zł- wesele w roku 2024

dzieci do 3 lat - gratis

dzieci do 7 lat - 50% ceny

OBOWIĄZUJE:

poniedziałek - piątek

KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH

USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu

STAROPOLSKIE PRZYWITANIE CHLEBEM I SOLĄ

Zupa

( 1 do wyboru, podana w bulionówkach)

  • rosół z makaronem domowym
  • krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym, krem z pomidorów z mozzarellą

Danie główne serwowane

(2 szt/os - 2 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)

  • zrazy z karkówki po staropolsku
  • pieczeń ze schabu z sosem z zielonym pieprzem
  • roladki schabowe z pieczarkami
  • filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
  • filet z kurczaka nadziewany warzywami i szynką włoską
  • filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą

Dodatki

(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)

  • ziemniaki z wody z koperkiem
  • ziemniaki opiekane z tymiankiem
  • warzywa gotowane na parze
  • buraki zasmażane
  • modra kapusta
  • surówka z marchwi
  • surówka z młodej kapusty
  • surówka z kiszonej kapusty

Deser

( 1 rodzaj do wyboru, podany w pucharku)

  • lody waniliowe z musem malinowym i miętą
  • panna cotta z musem mango

Kolacja na zimno- podana na lustrach

(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)

  • filet z łososia w galarecie
  • schab ze śliwką
  • twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
  • roladki drobiowe z żurawiną i pistacją
  • pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
  • pasztet z żurawiną w cieście francuskim
  • melon w szynce włoskiej
  • śledź po kaszubsku
  • śledzie zapiekane w zalewie octowej
  • sałatka z serem fetą i oliwkami
  • sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
  • sałatka z makaronem ryżowym i papryką
  • carpaccio z buraka z serem wędzonym
  • roladki drobiowe ze szparagami
  • rolada z karkówki z czosnkiem

Dodatki

( 1 do wyboru)

  • pieczywo
  • masło

Kolacja na gorąco

(3 rodzaje do wyboru)

  • szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
  • dzik pieczony w całości (dopłata 18 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
  • gulasz wieprzowy
  • bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
  • barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
  • polędwiczki drobiowe w panierce panko

Napoje gorące

  • kawa
  • herbata

Pozostałe wliczone w cenę

  • pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary
  • owoce podane w bufecie

W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE:

ciasta, tort, alkohol, soki, napoje, dekoracje kwiatowe

PAKIET NAPOI:

  • Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
  • Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach

Cena:

  • 25 zł osoba*/wesele,
  • 12 zł/osoba*/ poprawiny

Napoje są podawane bez ograniczeń.

STÓŁ WIEJSKI

Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski

  • 15 kg wyrobów max 80 osób - 2200 zł
  • 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł

STÓŁ RYBNY

  • Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej

Cena:

  • 35 zł/osoba* (min. 75% gości)

POPRAWINY

90 zł / osoba

  • Obiad dwudaniowy
  • Zupa i drugie danie do wyboru.

DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE

  • wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 500 zł*
  • doświetlenie sali światłami LED w kolorystyce RGBW - 600 zł*
  • białe pokrowce na krzesła - 8* zł/sztuka*
  • profesjonalny pokaz fajerwerków
  • podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 500 zł*
  • litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
  • słodki stół
  • piwo keg 30l - 600 zł *

Rezerwacja terminu: 3000 zł

(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia)

Propozycja menu

Menu Weselne 2

314 zł - wesele w roku 2024

dzieci do 3 lat - gratis

dzieci do 7 lat - 50% ceny

OBOWIĄZUJE:

sobota, niedziela i dni świąteczne - stoły prostokątne

KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH

USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu

STAROPOLSKIE PRZYWITANIE CHLEBEM I SOLĄ

PRZYSTAWKA

(możliwość zamiany na deser, 1 do wyboru, podana na talerzu)

  • polędwiczka wieprzowa z sosem malinowym
  • cukinia na puree z zielonego groszku i mięty z musem paprykowym
  • carpaccio z łososia z parmezanem

ZUPA

(1 rodzaj do wyboru, podana w bulionówkach)

  • rosół z makaronem domowym
  • krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym, krem z pomidorów z mozzarellą

DANIA GŁÓWNE

(3 szt/os - 3 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)

  • zrazy z karkówki po staropolsku
  • medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem serowo-cebulowym
  • pieczeń ze schabu z sosem z zielonym pieprzem
  • filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
  • filet z kurczaka nadziewany warzywami i szynką włoską
  • filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą
  • udo kacze
  • filet z dorsza z pieca z sosem koperkowym

DODATKI

(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)

  • ziemniaki z wody z koperkiem
  • ziemniaki opiekane z tymiankiem
  • warzywa gotowane na parze
  • buraki zasmażane
  • modra kapusta
  • surówka z marchwi
  • surówka z młodej kapusty
  • surówka z kiszonej kapusty

DESER

(możliwość zamiany na przystawkę, 1 do wyboru, podany w pucharku)

  • lody waniliowe z musem malinowym i miętą
  • panna cotta z musem mango

KOLACJA NA ZIMNO

(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)

  • filet z łososia w galarecie
  • schab ze śliwką
  • twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
  • roladki drobiowe z żurawiną i pistacją
  • pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
  • roladki z łososia z twarożkiem ziołowym
  • pasztet z żurawiną w cieście francuskim
  • melon w szynce włoskiej
  • śledź po kaszubsku
  • śledzie zapiekane w zalewie octowej
  • sałatka z serem fetą i oliwkami
  • sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
  • sałatka z makaronem ryżowym i papryką
  • carpaccio z buraka z serem wędzonym
  • roladki drobiowe ze szparagami
  • rolada z karkówki z czosnkiem

DODATKI

  • pieczywo
  • masło

KOLACJA NA GORĄCO

(3 rodzaje do wyboru

  • szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
  • dzik pieczony w całości (dopłata 18 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
  • strogonow wołowy
  • bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
  • barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
  • polędwiczki drobiowe w panierce panko

NAPOJE GORĄCE

(bez ograniczeń)

  • kawa
  • herbata

POZOSTAŁE WLICZONE W CENĘ

  • owoce podane w bufecie
  • pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary

W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE

ciasta, tort, alkohol, soki, napoje, dekoracje kwiatowe

PAKIET NAPOI:

  • Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
  • Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach

Cena:

  • 25 zł osoba*/wesele,
  • 12 zł/osoba*/ poprawiny

Napoje są podawane bez ograniczeń.

STÓŁ WIEJSKI

Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski

  • 15 kg wyrobów max 80 osób - 2200 zł
  • 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł

STÓŁ RYBNY

  • Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej

Cena:

  • 35 zł/osoba* (min. 75% gości)

POPRAWINY 90 zł / osoba

  • Obiad dwudaniowy
  • Zupa i drugie danie do wyboru.

DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE

  • wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 500 zł*
  • doświetlenie sali światłami LED w kolorystyce RGBW - 600 zł*
  • białe pokrowce na krzesła - 8* zł/sztuka*
  • profesjonalny pokaz fajerwerków
  • podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 500 zł*
  • litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
  • słodki stół
  • piwo keg 30l - 600 zł *

Rezerwacja terminu: 3000 zł

(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia)

Propozycja menu

Menu Weselne 3

358 zł - wesele w roku 2024

dzieci do 3 lat - gratis

dzieci do 7 lat - 50% ceny

OBOWIĄZUJE:

każdy dzień tygodnia - stoły okrągłe

KONSUMPCJA ZEWNĘTRZNYCH

USŁUGODAWCÓW: 50% ceny menu

STAROPOLSKIE PRZYWITANIE CHLEBEM I SOLĄ

PRZYSTAWKA

(możliwość zamiany na deser, 1 do wyboru, podana na talerzu)

  • polędwiczka wieprzowa z sosem malinowym
  • cukinia na puree z zielonego groszku i mięty z musem paprykowym
  • carpaccio z łososia z parmezanem
  • gruszka z serem pleśniowym i szynką parmeńską
  • schab w płatkach chilli z pesto pietruszkowym

ZUPA

(1 rodzaj do wyboru, podana w bulionówkach)

  • rosół z makaronem domowym
  • krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym, krem z pomidorów z mozzarellą, krem ze szparagów z płatkami migdałów

DANIA GŁÓWNE

(3 szt/os - 3 rodzaje do wyboru, podane na półmiskach)

  • zrazy z karkówki po staropolsku
  • medaliony z polędwiczki wieprzowej z sosem serowo-cebulowym
  • pieczeń ze schabu z sosem z zielonym pieprzem
  • roladki schabowe z pieczarkami
  • filet z kurczaka po prowansalsku z suszonym pomidorem
  • filet z kurczaka nadziewany warzywami i szynką włoską
  • filet z indyka nadziewany szpinakiem i fetą
  • udo kacze
  • filet z sandacza na sosie porowym
  • filet z łososia na sosie pomarańczowym z miętą
  • filet z kurczaka ze szparagami na sosie śmietanowym
  • medaliony z indyka z sosem kurkowym
  • pieczeń z dzika z sosem myśliwskim

DODATKI

(5 rodzajów do wyboru, podane na półmiskach)

  • ziemniaki z wody z koperkiem
  • ziemniaki opiekane z tymiankiem
  • warzywa gotowane na parze
  • buraki zasmażane
  • modra kapusta
  • surówka z marchwi
  • surówka z młodej kapusty
  • surówka z kiszonej kapusty

DESER

( 1 do wyboru, podany w pucharku)

  • lody waniliowe z granolą bakaliową i karmelem
  • pudding chia z musem mango

KOLACJA NA ZIMNO

(7 rodzajów do wyboru, podana na półmiskach lub lustrach)

  • filet z łososia w galarecie
  • pralina z łososia
  • ser w otoczce orzechów nadziewany oliwkami
  • schab ze śliwką
  • twarożek ziołowy w otoczce płatków papryki
  • śliwki w bekonie
  • tartaletki z porem i serem francuskim
  • pasta z ryb wędzonych na pumperniklu
  • pasztet z żurawiną w cieście francuskim
  • melon w szynce włoskiej
  • terrina z łososia ze szpinakiem
  • roladki drobiowe ze szparagami
  • rolada z karkówki z czosnkiem

KOLACJA NA ZIMNO

(3 rodzaje, podana na lustrach w bufecie)

  • roladki drobiowe z żurawiną i pistac
  • roladki z łososia z twarożkiem ziołowym
  • mus z zielonego groszku na pumperniklu

KOLACJA NA ZIMNO

(3 rodzaje, podana na półmiskach w bufecie)

  • śledź po kaszubsku
  • śledzie korzenne
  • śledzie korzenne
  • sałatka z wędzonym kurczakiem i mandarynką
  • sałatka z makaronem ryżowym i papryką
  • carpaccio z buraka z serem wędzonym
  • gyros z czerwona fasolą i ananasem
  • tatar wołowy

DODATKI

  • pieczywo
  • masło

KOLACJA NA GORĄCO

(3 rodzaje do wyboru

  • szynka wieprzowa podana w płomieniach z grzanką czosnkową, sosem żurawinowo- chrzanowym, kapustą zasmażaną
  • dzik pieczony w całości (dopłata 18 zł/porcja) podany z kaszą gryczaną, sosem myśliwskim, kapustą zasmażaną
  • strogonow wołowy
  • bioderko z kurczaka nadziewane pikantnymi warzywami
  • barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami lub mięsem
  • polędwiczki drobiowe w panierce panko
  • zupa z soczewicą i suszonymi pomidorami
  • żeberka wieprzowe w miodzie i chilli

NAPOJE GORĄCE

(bez ograniczeń)

  • kawa
  • herbata

POZOSTAŁE WLICZONE W CENĘ

  • owoce podane w bufecie
  • pokój oraz śniadanie dla Młodej Pary

W OFERTĘ NIE SĄ WLICZONE:

ciasta, tort, alkohol, soki, napoje, dekoracje kwiatowe

PAKIET NAPOI:

  • Napoje niegazowane: sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana
  • Napoje gazowane: Pepsi, 7UP, lód w kostkach

Cena:

  • 25 zł osoba*/wesele,
  • 12 zł/osoba*/ poprawiny

Napoje są podawane bez ograniczeń.

STÓŁ WIEJSKI

Szynka, kiełbasy wiejskie, pasztety, zylc ,sa lceson, smalec, ogórki kiszone /małosolne, chleb wiejski

  • 15 kg wyrobów max 80 osób - 2200 zł
  • 20 kg wyrobów max 130 osób - 3300 zł

STÓŁ RYBNY

  • Łosoś faszerowany i pieczony w całości, pstrąg tęczowy pieczony w całości, łosoś wędzony, halibut wędzony, pstrąg wędzony, krewetki, małże - dekoracja w tonacji morskiej

Cena:

  • 35 zł/osoba* (min. 75% gości)

POPRAWINY 90 zł / osoba

  • Obiad dwudaniowy
  • Zupa i drugie danie do wyboru.

DODATKOWE ATRAKCJE I DEKORACJE

  • wytwornica dymu ciężkiego na pierwszy taniec - 500 zł*
  • doświetlenie sali światłami LED w kolorystyce RGBW - 600 zł*
  • białe pokrowce na krzesła - 8* zł/sztuka*
  • profesjonalny pokaz fajerwerków
  • podświetlany napis LOVE wysokość 90 cm - 500 zł*
  • litery, ścianki, ramki do zdjęć z kwiatów (katalog ze zdjęciami dostępny w obiekcie)
  • słodki stół
  • piwo keg 30l - 600 zł *

Rezerwacja terminu: 3000 zł

(koszt rezerwacji wliczany do końcowego rozliczenia)